View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Public Browser
  1. Homepage
  2. organik
Related hashtags for: organik

#organik photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #organik on Instagram

Cantek Dengan Possum (@possum_cantek) Instagram Profile Photo possum_cantek

Cantek Dengan Possum

image by Cantek Dengan Possum (@possum_cantek) with caption : "Wahhh.. terharu akak produk #organik #possum dah masuk kedai koperasi Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan.. students #kmns" - 1720831856496027894
Report Download 0 0

Wahhh.. terharu akak produk #organik dah masuk kedai koperasi Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan.. students boleh direct dapatkan produk superb ni kat kedai koop KMNS ye.. #organik

PRODUK PALING PERFORM 😍 (@hunnymyracle_) Instagram Profile Photo hunnymyracle_

PRODUK PALING PERFORM 😍

Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Teringin kulit peloles mulus lagi tulus gituw ? 🤨 🤤 baca bawah . 👇🏼 _________________ Tak perlu susah payah dgn operation 🤕 , suntikan yang ribu riban . 💸 😏 Cukup dengan menggunakan 'TEMYRACLE' semua mimpi ngeri jadi indah gaiss ! 😱🤩😍 Dah pakai pulak make sure pergi memana berteman ☝🏼 .👌🏻 Bukan apa risau kena kejar sebab dah comel sangat . 🤭😜😍 Berminat ? 🤔 Tunggu apa lagi tu 😩 Whatsapp kami 📲 0195252194 / 📲0145016461 #organik

Reeya Aisya (@reeyaaisya) Instagram Profile Photo reeyaaisya

Reeya Aisya

Report Download 0 1

Kondisi terkini keluarga Kale saya di dalam net pot gelas air kemasan dalam modul hidroponik sederhana box styrofoam. Usia 8 hari setelah semai 5 hari setelah pindah ke net pot. Yang ini nggak pakai air nutrisi AB mix sayuran daun karna niatnya dari awal adalah hidroponik organik. Jadi air nutrisinya adalah campuran air sumur + bokashi cair buatan sendiri (dari kulit pisang + batang pisang + kompos ayam + gula + em4 sebagai active microorganisme + air sumur dan disimpan dalam wadah tertutup selama 7hari) Air nutrisi di cek setiap pagi sambil di aduk-aduk menggunakan kayu agar nutrisi tidak mengendap dan oksigen dalam air nutrisinya bertukar (jadi inj nggak pakai aerator). Kale ini terlalu dini utk di pindah, tapi karna saya awalnya ingin melihat perkembangannya sedini mungkin jadinya di pindah. Tapi mereka hidup dgn cukup baik di net pot.😄 Abaikan anakan kale yg rusak daunnya. Karena kemaren pagi menemukan dua diantaranya kena serangan hama tikus. Yg satu habis pucuknya(terpaksa di ganti) yang satu lagi adalah ygjenis Red Russian dlm postingan ini.😅 Harapanya sich nggak muluk2. Karna ini hanya utk percobaan dan dalam proses belajar dan hanya menggunakan barang2 sederhana, jadi apapun hasilnya nanti harus tetap di syukuri. (Walaupun pengennya mereka tumbuh subur😅) Sekian dulu cerita saya pagi ini. Semoga bisa menjadi inspirasi. Jummah Mubarok semua😊 . . . #organik

MENCARI BAKAL FOUNDER 💥 (@hq.brandsendiri) Instagram Profile Photo hq.brandsendiri

MENCARI BAKAL FOUNDER 💥

image by MENCARI BAKAL FOUNDER 💥 (@hq.brandsendiri) with caption : "Sweet fd MOQ100 , pm harga promosi 🔥🔥🔥Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung berganda‼️‼️ 🌸
.
Nak jadi founder atas pro" - 1720830326313239437
Report Download 0 0

Sweet fd MOQ100 , pm harga promosi 🔥🔥🔥Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung berganda‼️‼️ 🌸 . Nak jadi founder atas produk sendiri ? 💵💵 . Tak tahu nak jual apa ?😰 . Bajet ciput 😅💯💯 . 📄LULUS KKM💯💯💯 . Produk Homemade & Direct Kilang ? 😍‼️‼️🏬 ‼️TIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik 🌷🌹🌼🌸🌺🌻💐 . BERKESAN 💯🌸🌸🌸 Pm Segera ‼️‼️ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI 😘😘 . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri 😍 Ada testimoni boleh jual 😍 . Keuntungan 💯 Ditangan anda 😍💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk 📦 . Tester : #organik

MENCARI BAKAL FOUNDER 💥 (@hq.brandsendiri) Instagram Profile Photo hq.brandsendiri

MENCARI BAKAL FOUNDER 💥

image by MENCARI BAKAL FOUNDER 💥 (@hq.brandsendiri) with caption : "Love shape soap siap glitter ❣❣❣❣❣ Kalau soap boleh req nak letak ape ye ; jgn letak cili sudah pedihh 👅👅👀👀💕❤️🍓🌸🎀🔥 Hai s" - 1720830034867800229
Report Download 0 1

Love shape soap siap glitter ❣❣❣❣❣ Kalau soap boleh req nak letak ape ye ; jgn letak cili sudah pedihh 👅👅👀👀💕❤️🍓🌸🎀🔥 Hai semua , Kak Meen ada tawaran untung berganda‼️‼️ 🌸 . Nak jadi founder atas produk sendiri ? 💵💵 . Tak tahu nak jual apa ?😰 . Bajet ciput 😅💯💯 . 📄LULUS KKM💯💯💯 . Produk Homemade & Direct Kilang ? 😍‼️‼️🏬 ‼️TIADA KESAN SAMPINGAN NEGATIF . Organik 🌷🌹🌼🌸🌺🌻💐 . BERKESAN 💯🌸🌸🌸 Pm Segera ‼️‼️ MUNGKIN ANDA BAKAL FOUNDER YANG TERKENAL SUATU HARI NANTI 😘😘 . Boleh beli tester , untuk permulaan perniagaan , jual kecil kecillan kepada family dan pakai sendri 😍 Ada testimoni boleh jual 😍 . Keuntungan 💯 Ditangan anda 😍💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 . Boleh requeast packanging : Botol/kotak /bekas yunk 📦 . Tester : #organik